Voor het eerst naar school

 Binnenkort begint uw kind aan een nieuwe periode in zijn of haar leven: de basisschool. Een bijzonder en  spannend moment voor u en uw kind!
U kunt uw kind aanmelden vanaf dat hij/zij 3 jaar is. Voor de basisschool is het prettig om dit in een zo vroeg mogelijk stadium te doen, zodat er in groepssamenstelling rekening mee gehouden kan worden.  

 

Wanneer je op zoek bent naar een school voor je kind, is het prettig om een aantal scholen te bezoeken. U bent  dan ook van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op onze schoolTijdens dit kennismakingsgesprek krijgt u informatie over basisschool De Garve en is er tijd voor een rondleiding. Daarbij is er natuurlijk gelegenheid om een kijkje te nemen in de verschillende groepen. Op deze wijze kun je als ouder (samen met je kind) een goede indruk krijgen van onze school. 
 
Een kennismakingsgesprek kan op ieder moment in de week ingepland worden; samen zoeken we naar een geschikt moment hiervoor. U kunt hiervoor contact opnemen met Susanne Basten, via de mail (directie@bsdegarve.nl) of telefoon. (0575-441473) 

 
Na inschrijving neemt onze intern begeleider contact met u op voor een intakegesprek. Vlak vóór de vierde verjaardag, mag uw kind al af en toe bij ons komen spelen en wennen. 


We heten jullie van harte welkom op De Garve!